qualitat i producció limitada

La recerca dels darrers 8 anys ha donat els primers i bons resultats: Evolució 2009 i 2011, Evolució Syrah 2012, Evolució Pinot Noir 2012, Imagine 2009, 2010, 2011 i 2012, fet que ens consolida i ens encoratja a avançar en aquest sentit.

Les premisses de qualitat exigides pel propi celler de Casa Auvinyà i la possibilitat d'unes condicions climatològiques adverses, no permeten assolir regularment la qualitat organolèptica exigida al raïm, elements que obliguen a descartar la comercialització del vi en aquestes anyades i, per tant, Evolució de Casa Auvinyà no es produirà tots els anys.

Així va succeir amb Evolució 2010: a conseqüència d'una climatologia adversa i una important afectació de míldiu de la vinya en plena floració, la collita no es va comercialitzar. Aquesta adversitat ens va fer aprendre i madurar, i els nostres vins en van sortir reforçats.

Els vins de Casa Auvinyà són cada any singularment diferents, amb edicions molt limitades de botelles numerades, fet que els converteixen en un atractiu i un reclam per als amants dels vins provinents de bodegues petites, dels vins d'autor, dels vins de col·lecció i, en definitiva, dels vins fets amb el cor.

Finalment esmentarem que les eines de treball preferides per Casa Auvinyà són la recerca i la investigació, tant del cultiu com del procés d'elaboració i de guarda.

El Celler Casa Auvinyà ofereix un vi elegant, exclusiu i autèntic. Un vi atrevit, que contribueix a trencar amb els estàndards i els classismes

© Casa Auvinyà - Info legal