què fem

Casa Auvinyà, coherent amb la premissa que "la natura s'expressi en forma de vi" ha continuat treballant en la creació de vins que reflexin el caràcter del terroir.

Es busca l'expressió de l'entorn natural climàcic, l'expressió del terreny que, durant segles, s'ha conreat amb criteris de sostenibilitat, sense intercanvi d'horitzons. Cal que les arrels aprofundeixin i explorin els estrats minerals més profunds i que, mitjançant pràctiques culturals dirigides, els ceps les concentrin en el raïm.

Una minuciosa i oportuna verema, així com la meticulosa elaboració en celler, proporcionen vins elegants, exclusius i atrevits, característics de Casa Auvinyà.

L'assoliment d'aquesta expressió pròpia dels nostres vins, es tradueix en moltes hores de treball manual i en assumir tota mena de riscos.

Estem als inicis de la viticultura a Andorra; al Celler de Casa Auvinyà som coneixedors que aquesta és una cursa de llarg recorregut, cal ser pacients i professionals, la viticultura s'està desplaçant a les zones de muntanya i Andorra està macerant el seu propi vi.

© Casa Auvinyà - Info legal