visites

Benvolguts amics, estarem encantats de rebre-us al nostre celler, integrat dins la propietat agrícola Casa Auvinyà.

Us donarem la benvinguda al nostre hort del llaurer, on us presentarem i us explicarem com va començar la nostra passió per l'elaboració de vins i us parlarem de les varietats de ceps que hem plantant i també dels motius d'aquesta selecció.

A partir d'aquí, estarem a punt per iniciar el nostre passeig entre vinyes a més de 1.200 m d'alçada.

Primerament, us mostrarem les feixes de la Morera i la Noguera, on vam iniciar la recerca vitivinícola per elaborar els vins de Casa Auvinyà. Recorrerem les costes de Pinot noir, Pinot gris i Viognier, amb magnífiques vistes a les valls d'entrada a Andorra. I acabarem a la Solanella, la nostra costa de Syrah, amb pendents de fins al 60 %, on la visita a les vinyes és una gran sorpresa per a l'amant del vi.

La integració d'aquestes vinyes dins de terrenys d'evolució natural al llarg dels anys, no deixarà indiferents els visitants, i els faran gaudir d'una biodiversitat del medi que després podran percebre amb els nostres vins.

La visita a la bodega, també es convertirà en una grata sensació, per tractar-se d'una bodega d'autor, amb una sala de fermentació amb dipòsits de ciment i unes petites sales de guarda i cata, que evoquen l'ancestral tradició agrícola i el respecte a la terra.

Cal concertar la visita amb antelació. Per poder transmetre l'essència de la bodega de forma acurada, no podrem acceptar grups de més de 10 persones.

adreça

Celler Casa Auvinyà
Crta. De la Rabassa. AUVINYÀ
AD600 Sant Julià de Lòria
Principat d'Andorra

whatsapp

00376334366

contacte

casaauvinya@casaauvinya.com
casaauvinya@andorra.ad

© Casa Auvinyà - Info legal