els nostres vins insígnia

Les edicions de Casa Auvinyà són, per elles mateixes molt atractives per als col·leccionistes i els amants de productes exclusius, tant per la qualitat del vi com per l'escassa producció de botelles a cada anyada.

El seu valor de peces úniques creix encara més si considerem que es tracta del primer vi negre produït al Principat d'Andorra. Per la seva banda, el vi blanc de Casa Auvinyà és el primer elaborat al Principat amb varietats de ceps diferents a les convencionals de les zones d'alçada.

imagine

imagine

A Casa Auvinyà respectem els capricis de la natura i ens esforcem a elaborar el nostre vi de neu. Observem cada dia les muntanyes, els núvols i el cel amb un sol desig: poder veremar amb les primeres nevades i abans que les gelades no ho impedeixin. Així neix el nostre vi blanc, que imaginem de neu, de colors de sol i de lluna, acompanyat d'un pingüí amb aires pop ...

Imagine és el resultat de la nostra recerca, la il·lusió i el treball. Comparteixi'l i Imagine...

Vi blanc "Imagine vi de neu" de Casa Auvinyà:

  • Imagine 2010 - vi de neu (Viognier-Albarinyo).
  • Imagine 2011 - vi de neu (Viognier-Albarinyo-Pinot Gris), amb un color especial proporcionat per la varietat pinot gris.
  • Imagine 2012 - vi de neu (Viognier-Albarinyo-Pinot Gris), amb un color especial proporcionat per la varietat pinot gris.
evoluciò
evoluciò
evoluciò

A Casa Auvinyà la natura s'expressa en forma de vi.
L'altitud, el clima i l'escarpada orografia configuren cada any el caràcter honest, peculiar i dinàmic del nostre vi.

Així neix Evolució, el primer vi negre d'Andorra, d'unes mans que treballen els raïms que modelen un cos elegantment roig nu.

Evolució s'expressa en qui el gaudeix, en qui el comparteix.

Vi negre "Evolució" de Casa Auvinyà:

  • Evolució 2009 - Pinot Noir - Syrah: EL PRIMER VI NEGRE DEL PRINCIPAT D'ANDORRA. 3 mesos en barrica i 1 any en ampolla.
  • Evolució 2010 - Pinot Noir - Syrah: no comercialitzat per no complir els estàndards de qualitat del Celler Casa Auvinyà.
  • Evolució 2011 - Pinot Noir: El primer vi negre monovarietal del Principat d'Andorra, Pinot noir 100%, 3 mesos en barrica i 9 mesos en ampolla.
  • Evolució 2011 - Syrah: El primer vi negre monovarietal del Principat d'Andorra, Syrah 100%, 6 mesos en barrica i 1 any en ampolla.
  • Evolució 2012 - Pinot Noir: Vi negre monovarietal de Pinot noir 100%.
© Casa Auvinyà - Info legal