visites

Benvolguts amics, estarem encantats de rebre-us al nostre celler, integrat dins la propietat agrícola Casa Auvinyà.

Us donarem la benvinguda al nostre hort del llaurer, on us presentarem i us explicarem com va començar la nostra passió per l'elaboració de vins i us parlarem de les varietats de ceps que hem plantant i també dels motius d'aquesta selecció.

A partir d'aquí, estarem a punt per iniciar el nostre passeig entre vinyes a més de 1.200 m d'alçada.

Primerament, us mostrarem les feixes de la Morera i la Noguera, on vam iniciar la recerca vitivinícola per elaborar els vins de Casa Auvinyà. Recorrerem les costes de Pinot noir, Pinot gris i Viognier, amb magnífiques vistes a les valls d'entrada a Andorra. I acabarem a la Solanella, la nostra costa de Syrah, amb pendents de fins al 60 %, on la visita a les vinyes és una gran sorpresa per a l'amant del vi.

La integració d'aquestes vinyes dins de terrenys d'evolució natural al llarg dels anys, no deixarà indiferents els visitants, i els faran gaudir d'una biodiversitat del medi que després podran percebre amb els nostres vins.

La visita a la bodega, també es convertirà en una grata sensació, per tractar-se d'una bodega d'autor, amb una sala de fermentació amb dipòsits de ciment i unes petites sales de guarda i cata, que evoquen l'ancestral tradició agrícola i el respecte a la terra.

Cal concertar la visita amb antelació.

adreça

Celler Casa Auvinyà
Crta. De la Rabassa. AUVINYÀ
AD600 Sant Julià de Lòria
Principat d'Andorra

whatsapp

00376334366

contacte

casaauvinya@casaauvinya.com
casaauvinya@andorra.ad

© Casa Auvinyà - Info legal